måndag 8 november 2010

Hundhelg


Igår var det KM i lydnad på Vallentuna BK och jag hade med både Mio och Max, väldigt roligt men alldeles för jobbigt, jag är helt slut idag. Ja dessutom var Mio med på Agilityns arangemang i blåbärsklassen och fick springa ett lopp och en testrunda på KM banan, ja även jag fick springa banan två gånger... Och Max skulle ju sistaminutentränas också och värmas... så det blev mycket in och ut ur bilen och promeneranden fram och tillbaka och ut på rastningsrundor.

Hur gick det då?
Mio misslyckades på ställandet och var därmed ute ur KM-leken. Max var ju själv i klass 2 så han fick gå vidare. Men ställandet var inte färdigtränat och hoppet hade han nästan glömt så trots lite sistaminutenträning så fick vi bara ihop 21 av 30 poäng och det räckte inte långt mot Sandras 27,5 och Lenas 28,5.

I agilityn gick det inte heller så bra men det var bara pga obefintlig hinder träning av däck och säcktunnel som vi inte kört sedan i somras och Mio vägrade ca 4ggr var på de hindren ;-)
Annars var hon taggad och sprang på bra. Ja hon rev en del hopphinder också men det är samma där det var en av de saker vi fick bakläxa på från fortsättningskursen.

Härligt väder var det också hela helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar