fredag 6 november 2009

Veckan som gått

På tisdagsträningen med träningsgruppen insåg jag att vi tränat alldeles för lite lydnad ett tag, Mio var väldigt ringrostig. Mest är det ju läggandet under gång som inte fungerar och nu hade hon även vid ställandet glömt bort att man ska stå stilla tills matte kommer tillbaka, inte sätta sig och vänta. Ett pass i veckan per hund ger inte så mycket. Fast platsliggningen gick ok, hon var lite orolig men låg kvar hela tiden.
I torsdags var det Max tur att träna och de moment som vi bara snabbtränat till sista tävlingen på Vallentuna var ungefär på samma nivå som innan, dvs inte så bra. Men däremot gick fotgåendet bättre än vanligt. Och att få busa med Diwa som belöning var väldigt uppskattat.
Det får helt enkelt bli mer korta klicker pass hemma som förberedelse för klubbträningarna så att vi har en grund att utgå från och momenten lite frächa i huvudet.

2 kommentarer:

  1. Du glömde visst att skriva att mio också gick jättefint fot... :) Vi får väl köra lite fler snabba pass i lindholmen med bus som belöning så att vi är på topp till första helgen i dec...
    /Helena och Diwa

    SvaraRadera
  2. Hejsan, vi saknade er i Torsdags :) Vi ses

    Anette

    SvaraRadera