måndag 26 oktober 2009

Dags att sluta fega...

Nu har jag anmält både Max och Mio till LK1 i Österåker i december och Mio även till LK1 i Nacka 28/11. Så bara att börja hårdträna igen...varje tisdags och torsdagsträning samt massor av platsliggning hemma. Oj vad det ska vara roligt att ligga blick stilla i flera minuter...undrar bara vad de vill jag ska göra som motprestation?

Ska även gå kurs med Mio i Jaktapportering här fram till december för att få lite ordning på den träningen men nu är bara frågan när hon tänkte börja löpa och spoliera alla mattes planer och betalade evenmang?
Funderar i så fall på att köra jaktapportering med Kelpie, vet inte om det skulle ses med blida ögon om en blixtsnabb kelpie skulle vara bra på det?
Skulle faktiskt vara roligt att prova, han kan ju apportera bollar väldigt bra och även dummis har han fått prova på även om han tyckte de var lite tunga. Markerings förmågan är väl så där men med lite övning så...stadgan är väldigt dålig men det är kanske inte så viktigt eller så tränar vi på det.
Det har ju blivit så att även Max får göra samma övningar som Mio när vi är i skogen så lite har han ju lärt sig.

2 kommentarer:

  1. va kul att du anmält till luciakupp! anmälde du till båda dagarna el? Jag tänkte oxå köra då! men har inte vågat anmäla ännu!

    SvaraRadera
  2. Ja det blev en hund varje dag, rättvist ska det vara :)
    Blir det första LK 2 tävlingen då?

    SvaraRadera